MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy Z Flip 6 közeledik a megjelenéshez, és ahogyan az várható volt, a kiszivárgások fényt derítenek a legfontosabb specifikációkra, beleértve az akkumulátor kapacitásának frissítését.

Először a MySmartPrice szúrta ki, hogy a Galaxy Z Flip 6 felbukkant az FCC adatbázisában. Az SM-F741U modellszámmal listázott Galaxy Z Flip 6 megerősítést nyert, kétcellás akkumulátorral rendelkezik EB-BF741ABY és EB-BF742ABY modellszámmal.

A PSI tanúsítás továbbá megerősíti, hogy ezek az akkumulátorok névleges kapacitása 1000mAh, illetve 2790mAh lesz, ami összesen 3790mAh névleges kapacitást eredményez. Ez arra utal, hogy a Samsung a készüléket egy 3900 vagy 4000mAh-s akkumulátorral hozhatja forgalomba. Összehasonlításképpen, a Galaxy Z Flip 5 teljes névleges kapacitása 3,591mAh, amelyet 3,700mAh-ként forgalmaznak.

Bár a frissítés szerénynek tűnhet, mégis javíthatja az akkumulátor élettartamát, különösen, ha a várható processzorfrissítéssel kombináljuk, amely az energiatakarékosabb Snapdragon 8 Gen 3-ra változik.

Az FCC bejelentésből továbbá kiderül, hogy a Galaxy Z Flip 6 támogatni fogja a Wi-Fi 2,4 GHz, 5 GHz, Wi-Fi 6E, NFC és Bluetooth technológiát. A korábban kiszivárgott renderekből tudjuk, hogy a telefon dizájnja nagyban hasonlítani fog a Galaxy Z Flip 5-re, de dobozosabb, laposabb, a Galaxy S24 sorozatra emlékeztető esztétikával.

Bár a Z Flip 6 belső specifikációi még titkosak, a kijelzőméretek a hírek szerint változatlanok maradnak az előző modellhez képest, és kevésbé feltűnő gyűrődések reményében. A töltési sebesség várhatóan szintén 25 W marad. Az egyetlen igazi frissítés a kamera részlegben lehet, ahol a Galaxy Z Flip 6 a hírek szerint 50 megapixeles elsődleges kamerával rendelkezik majd.

A Galaxy Z Flip 6 a várva várt Galaxy Z Fold 6 mellett debütál a közelgő Samsung Unpacked eseményen, amelyre júliusban kerül sor.

(via)

(x) hirdetés
2024.05.29.

Ezeket már olvastad?

+