MojAndroid
(x) hirdetés

Hallottunk már pletykákat arról, hogy a Samsung Galaxy Watch7 sorozat három verzióval fog rendelkezni, kiegészülve egy új, „Ultra” névre keresztelt prémium kategóriával, de egy új szivárgás szerint, hogy lehet az órát “X”-nek fogja keresztelni a Samsung.

Az újdonság fej-fej mellett fog versenyezni az Apple Watch Ultra sorozatával (talán ezért akart a Samsung eltávolodni a „Watch7 Ultra” névtől), és a búvárkodás kulcsfontosságú tényező lesz.

A Galaxy Watch X a hírek szerint 100 méterig (330 láb) lesz vízálló, ami ugyanolyan vízállósági besorolású, mint az Apple Watch Ultra. Ne feledjük, hogy a vízállóságot nyomásértékként adják meg (ezért látjuk néha atmoszférában mérve), a ténylegesen elérhető mélység ennél alacsonyabb – 40m (130ft) az Apple Watch esetében (és feltehetően a Samsung órájánál is).

Mindenesetre az X állítólag jobb akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, mint testvérei, akár 100 órával többet tud majd teljesíteni (ami körülbelül 4 napos autonómiát jelent). Összehasonlításképpen: a Galaxy Watch6 Classic akár 40 órás üzemidőt, a Watch5 Pro (amely nagyobb akkumulátorral rendelkezett) akár 80 órát, az Apple Watch Ultra 2 pedig 36 órát ígér.

Ennek egy része valószínűleg az új és továbbfejlesztett Exynos W1000-nek köszönhető (ami a Samsung első tömegpiaci 3 nm-es chipje lehet), de úgy tűnik, hogy a Watch X is nagyobb akkumulátorral rendelkezik majd – legalábbis a Classichoz képest. A dél-koreai szabályozó hatóságok 578mAh-s akkumulátort hitelesítettek, szemben a Watch6 Classic 425mAh-jával és a Watch5 Pro 573mAh-jával (megjegyzés: ezek névleges kapacitások).

A Samsung Galaxy Watch X július 24-én kerül bemutatásra (és nem július 10-én, ahogy egyes korai jelentések állították) a TechManiacs.gr szerint, amely felfedte a „Watch X” nevet és egyéb részleteket.

Persze nem lesz egyedül, várjuk a Galaxy Ring és a következő generációs hajtogatható készülékek megfelelő bemutatását is.

(x) hirdetés
2024.05.28.

Ezeket már olvastad?

+