MojAndroid
(x) hirdetés

Egyes gyártók egyik okostelefont a másik után dobják piacra, csak kis időközönként, általában néhány hónapos különbséggel. Azok, akik évente csak egyszer-kétszer hoznak újdonságot a piacra, tényleg kevesen vannak. Éppen ezért a második negyedévben még számos érdekes modellre számíthatunk.

A Playfuldroid honlapja információkat tesz közzé a közelgő hírekről, és összefoglalóját az X közösségi hálózaton mutatja be. A különböző márkák várható bemutatkozásairól szóló legfrissebb frissítés szerint számos készüléket köszönthetünk a következő hetekben és hónapokban.

Ezek közé tartozik az új összehajtható Vivo X Fold3 Pro, a megfizethető OnePlus Nord 4, a globális Honor 200 sorozat, a Xiaomi első összehajtható kagylója debütál a kínai piacon, és várhatóan a Motorola is számos új terméket jelent be. Nemcsak az új Moto G sorozatot, hanem a hajlítható kijelzővel rendelkező okostelefonok következő generációját is.

A közzétett képen szépen sorban látható a várható események listája. Néhányat már hivatalosan is megerősítettek, mások még várhatók, ezért még lehetnek változások. A globális premierek után részletes információkkal szolgálunk majd természetesen.

 

 

(x) hirdetés
2024.05.28.

Ezeket már olvastad?

+