MojAndroid
(x) hirdetés

Kevesebb mint két hónap van hátra a Galaxy Z Fold6 és Z Flip6 bemutató eseményéig, de máris itt egy újabb pikáns szivárgás a leendő Z Fold6 Ultra-ról (de egyes pletykák szerint nem is Ultra lesz, hanem Slim)

Ross Young az X-en megjelent írása szerint a Samsung azt tervezi, hogy 2025 elején a Galaxy S25 sorozat mellett egy vékonyabb Z Fold6 készüléket is piacra dob a Galaxy S25 sorozat mellett. Ahogy a név is mutatja, az összehajtható vékonyabb lesz az eredetinél, de nagyobb kijelzővel is rendelkezik majd.

Állítólag a Samsung úgy érte el a vékonyabb kialakítást, hogy kihagyta a tollas bevitelhez használt digitalizátort, ami viszont azt jelenti, hogy nincs S Pen támogatás.

A leendő Z Fold6 Slim/Ultra készülékekhez használt összehajtható panelek első tétele idén negyedik negyedévben érkezik meg a Samsung gyárakba, és ha minden a tervek szerint alakul, a készülék 2025 első negyedévében válhat elérhetővé. A becsült árcédula állítólag hasonló lesz, mint a Z Fold6 esetében.

Úgy tűnik, hogy a Samsung gyorsan bővíti összecsukható portfólióját, hogy megőrizze előnyét a versenytársakkal szemben azáltal, hogy szélesebb körű összecsukható készülékeket kínál, amelyek nagyobb közönséget szólíthatnak meg. A pletykált Galaxy Z Fold6 FE és Z Flip6 FE okostelefonok is készülnek, amelyek egy megfizethetőbb piaci rést céloznak meg.

(via)

(x) hirdetés
2024.05.25.

Ezeket már olvastad?

+