MojAndroid
(x) hirdetés

Már hallottunk pletykákat egy idén megjelenő „Ultra” márkájú Galaxy Watch 7-ről, és most állítólagos renderek szivárogtak ki a viselhető készülékről a megbízható tippadó, az OnLeaks és a Smartprix jóvoltából. Az első dolog, ami a kiszivárgott Galaxy Watch 7 Ultra dizájnjával kapcsolatban szembeötlő, az a számlap formája. Úgy tűnik, a Samsung nem tudta eldönteni, hogy kerek vagy szögletes dizájn mellett döntsön. Így mindkettő mellett döntött.

Ez az első alkalom, hogy a Samsung ilyen formával kísérletezik prémium kategóriás okosóráján. Korábban a 2017-ben bemutatott Samsung Gear Sporton láthattunk hasonló dizájnt.

A kiszivárogtatók arról számolnak be, hogy a Galaxy Watch 7 Ultra szögletes keretéből kilógó fényes kerek rész egy forgó lünetta. Érdekesség, hogy a Samsung a forgó lünettán lévő számokat barázdákra cserélte.

Az a tény, hogy a fő kijelző továbbra is kerek, azt jelenti, hogy a Samsungnak nem kell bütykölnie a felhasználói felületet, és a Galaxy Watch 7 Ultra ismerős élményt nyújthat a régebbi Samsung órákról frissítő felhasználók számára.

A következő dolog, ami feltűnhet, az egy harmadik gomb a készüléken. Ezt az óra jobb oldalán, középen lehet kiszúrni. Egyelőre nem világos, hogy a gomb mire lesz alkalmas a Galaxy Watch 7 Ultra esetében, de a kiszivárogtatók szerint hasonló lehet az Apple Watch Ultra Action gombjához.

Az óra hátlapján számos egészségügyi érzékelőt láthatunk, köztük egy hőmérséklet-érzékelőt, amely most felfelé, középen helyezkedik el.

A kiszivárgott információk szerint a Galaxy Watch 7 Ultra kijelzője 1,5 hüvelyk átmérőjű, ugyanolyan, mint a Galaxy Watch 6 Classicé. Továbbá az okosóra állítólag 47 x 47,4 x 16,4 mm-es, ami egy kicsivel nagyobb, mint a Galaxy Watch 6 Classic a számlap hozzáadott mókuskerék-alapjának köszönhetően. Úgy tűnik, hogy az óraszalag kialakítása és a szerelési mechanizmus is átdolgozásra került, és a készülék nagyobb hangszórórácsot kap.

(via)

(x) hirdetés
2024.05.24.

Ezeket már olvastad?

+