MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy Ringet még a februári MWC-n szellőztette meg a Samsung, de akkor sem, és azóta sem tudtunk meg túl sok mindent az okosgyűrűről, így az árazást sem.

Yogesh Brar tippmester jelentése szerint az amerikai, így valószínűsíthetően a globális piacon is az árazás 300 és 350 dollár között lesz. Ez azonban nem minden, lesz előfizetés is. Nem világos, hogy ez az előfizetés kötelező-e, vagy csak egy plusz szolgáltatás, ami fokozott élményt nyújt. Ez egy havi előfizetés lehet majd a Samsung Health-re, amiért kb. 10 dollárt kérhet majd a Samsung, legalábbis erre utalt a Samsung Electronics alelnöke, Dr. Hon Pak is egy CNBC interjúban, amikor a gyűrűt eredetileg bemutatták.

A Fitbit Premium 10 dollár/hó vagy 80 dollár egy teljes évre, az Apple Fitness+ ugyanennyi, és (ami még fontosabb) az Oura Ring is rendelkezik tagsági előfizetéssel – 6 dollár/hó vagy 70 dollár/év. Úgy tűnik, hogy a Samsung a Ringgel a versenytársakhoz hasonlóan szeretne némi ismétlődő bevételt biztosítani magának.

De amíg például az Apple Fitness+ hozzáférést biztosít a videós edzésekhez és még sok minden máshoz, vajon mit fog nyújtani egy Galaxy Ring előfizetés? Még nem tudjuk, de azt már hallottuk, hogy a Galaxy Ring integrálódni fog a Samsung Fooddal, ami a szokásosnál részletesebb étkezési terveket és diétás javaslatokat adhat – a Ringből érkező adatokkal kalibráltakat.

Remélhetőleg júliusban minden kiderül.

(via)

2024.05.23.

Ezeket már olvastad?

+