MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus Open 2 várhatóan egy átnevezett OPPO Find N5 lesz, ahogy a OnePlus Open is egy átnevezett Find N3 volt. Úgy tűnik, hogy a pletykált összehajtható telefon kulcsfontosságú részletei most ismét kiszivárogtak az internetre.

A régóta szivárogtató Digital Chat Station a Weibo-n azt állította, hogy az OPPO összecsukható telefon 2025 első negyedévében fog megjelenni és Snapdragon 8 Gen 4 chipsetet kap. Ez egybevág a OnePlus Open 2-vel kapcsolatos korábbi kiszivárogtatásokkal.

A tippadó azonban azt is állítja, hogy az összehajtható telefon a súlycsökkentés érdekében továbbfejlesztett zsanérral, „ultralapos” összehajtható képernyővel, nagy felbontású fedőképernyővel és vékony kialakítással rendelkezik majd. Kamerafronton is van jó hír, mivel úgy tűnik, hogy az OPPO és a OnePlus megtarthatja a periszkópos kamerát.

Más specifikációkról egyelőre nincs szó, például a kamera konkrét részleteiről, az akkumulátor kapacitásáról, a töltési sebességről és egyebekről. De mindenképpen jó lenne olyan frissítéseket látni, mint az IPX8 vízállóság, több összecsukhatóspecifikus szoftverfejlesztés és a vezeték nélküli töltés támogatása. Az eredeti modell 1699 dollárért került a kiskereskedelmi forgalomba, és így azt tippelhetjük, hogy a OnePlus Open 2 sem lesz olcsóbb.

(via)

(x) hirdetés
2024.05.23.

Ezeket már olvastad?

+