MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor tegnap bejelentette a Honor 200 megjelenési dátumát és az új 4 rétegű AI architektúrát. A VivaTech rendezvényen a színpadon George Zhao vezérigazgató még egy fontos bejelentést tett – a Honor 90 és Honor Magic V2 telefonok még ebben a hónapban megkapják a Magic OS 8.0-t.

A hónap végéig kevesebb mint 10 nap van hátra, ami azt jelenti, hogy a szoftverfrissítések bármelyik pillanatban elérhetik a készülékeket. A Magic5 Pro zászlóshajók már az év elején megkapták a frissítést, a Magic6 Pro pedig eleve ezzel debütált.

A MagicOS 8.0 az Android 14-en alapul, és AI funkciókkal érkezik, amelyeket a MagicLM – a Honor nagy nyelvi modellje a generatív AI-hez – hajt. Emellett elhozza a Magic Portalt, egy olyan funkciót is, amely kontextusalapú alkalmazásokat és szolgáltatásokat kínál gyorsbillentyű-ajánlásokon keresztül egy oldalsó lapozással.

A MagicOS 8.0 részeként a Magic Portal az iparág első szándék-alapú felhasználói felülete, amely megérti a felhasználói viselkedést, és az összetett feladatokat egylépéses folyamatokká egyszerűsíti. A Magic Portal jelenleg 100 top alkalmazást támogat hét struktúrában, beleértve az utazást, a produktivitást, az üzenetküldést, a keresést, a szórakozást, a vásárlást és a közösségi médiát. A tervek szerint a jövőben még több helyzettel bővül.

A HONOR négyrétegű architektúrájának részeként a HONOR a Google Cloud által támogatott, élvonalbeli generatív AI-élményeket integrál a készülő okostelefonokba, és azt ígéri, hogy az intelligencia és az innováció új szintjét nyújtja a felhasználóknak – természetesen fokozott adatvédelem mellett.

2024.05.23.

Ezeket már olvastad?

+