MojAndroid
(x) hirdetés

Korábban Evleaks felfedte a Samsung következő Galaxy Unpacked eseményén bemutatásra kerülő termékek listáját. Az eseményt a franciaországi Párizsban tartják majd, valószínűleg július 10-én, és az összehajtható telefonoktól kezdve az okosórákon és a vezeték nélküli fülhallgatókon át a vállalat első okosgyűrűjéig mindent bemutatnak majd.

Egy készülék hiánya azonban eléggé feltűnő volt Evleaks listáján: a Galaxy Z Fold 6 Ultra-ról nem szól semmit. De vajon ez azt jelenti, hogy idén nem érkezik Galaxy Z Fold 6 Ultra?

A valószínűbb ok az, hogy Evleaks listája csak az globálisan megjelenő készülékekről beszél, és ez nem biztos, hogy ez igaz a Samsung első Ultra összehajtható készülékére.

Miután több pletyka is utalt egy magasabb kategóriás Galaxy Z Fold 6 modell létezésére, néhány hete megerősítést nyert, hogy a Samsung valóban készül egy ilyen készülékkel, és Galaxy Z Fold 6 Ultra néven dobhatja piacra. Az is kiderült, hogy a készüléket csak a koreai piacra fejlesztik, és úgy tűnik, ez tényleg így van, ugyanis a hallottak alapján nincs jele a Fold 6 Ultra nemzetközi változatának. Általában az új és még ki nem adott zászlóshajó okostelefonok nemzetközi változatai jóval a koreai változatok előtt felbukkannak, ami arra utal, hogy a Samsung nem a hagyományos megközelítést alkalmazza ezzel a telefonnal.

Valójában úgy tűnik, a Samsung mindent megtesz annak érdekében, hogy a Galaxy Z Fold 6 Ultra-ra vonatkozó információkat szigorúan titokban tartsa, ahogyan arról is gondoskodott, hogy senki ne tudja meg, hogyan nézett ki az első Galaxy Fold, mielőtt a készülék készen állt volna a hivatalos bejelentésre. Nincsenek konkrét adataink a telefonról, beleértve azt is, hogy az Ultra modell miben fog különbözni a normál modelltől.

Nagyobb képernyő, jobb kamera és nagyobb akkumulátor szokta megkülönböztetni a Samsung a Galaxy S Ultra okostelefonokat az alap- és Plus modellektől, és feltételezhetjük, hogy a Galaxy Z Fold 6 vs Galaxy Z Fold 6 Ultra történet valami hasonló lesz.

Ez mind egyelőre meg nem erősített információ, és meg kell várnunk néhány konkrét információt, mielőtt feltárhatjuk, hogy mit tartogat a Samsung a fogyasztók számára, akik egy igazán prémium Galaxy összecsukhatót szeretnének hazavinni.

(via)

 

2024.05.22.

Ezeket már olvastad?

+