MojAndroid
(x) hirdetés

A Sony Xperia 1 VI nemrég jelent meg, és az Insider Sony on X meglepően részletes beszámolót közölt a Sony közelgő csúcskategóriás okostelefonjáról, az Xperia Pro-C-ről. A készülék az Xperia Pro-I utódja lesz, és rengeteg változást hoz majd.

A legérdekesebb talán az, hogy a közelgő Pro-C a 6,5 hüvelykes helyett kisebb, 6,0 hüvelykes kijelzőt kap, és speciális tükröződésgátló bevonatot kap. A 2K felbontás is szerepel a specifikációs listában, ami megfelel a jelenlegi Xperia 1 VI-nak.

A telefont a Snapdragon 8 Gen 3 hajtja majd, alapkivitelben 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel rendelkezik majd.

A kamerarendszert is részletezi a jelentés. A fő kamera 1 hüvelykes 50MP-es érzékelővel rendelkezik, amelyhez egy 20 mm-es f/1.8 optikailag stabilizált objektív párosul. A rendszer támogatni fogja a 12 bites RAW és a 14 bites DCG RAW formátumokat is.

A főegységet két 12MP-es kamera egészíti majd ki. Meglepő módon az egyik szintén 20mm-es objektívvel lesz ellátva, de kisebb 1/2,9″-es érzékelővel és f/2.0 rekeszértékkel. Nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy mi a tervezett felhasználási területe ennek a modulnak, és a tippadó sem oszt meg további részleteket róla.

A másik 12MP-es kamera 4K@120fps 10-bit 420 S-LOG gammagörbével és HLG rögzítési képességekkel fog rendelkezni. A szivárgás nem említi az ultraszéles kamerát vagy a teleobjektívet, és az eddig bemutatott információk alapján a Pro-C talán teljesen kihagyja ezeket.

A készülék egy 5000 mAh-s akkumulátorral fog működni, amely a Power Delivery protokollon keresztül 45 W-os töltést támogat.

(x) hirdetés
2024.05.22.

Ezeket már olvastad?

+