MojAndroid
(x) hirdetés

Ice Universe megosztott néhány részletet a közelgő Samsung Galaxy Z Fold6-ról. A telefon kevésbé látható gyűrődést kap a belső kijelzőn, és újratervezett kameraszigetet is kap.

A legújabb jelentések szerint a Galaxy Z Flip6-nak is kisebb lesz a gyűrődése, ezt a vastagabb UTG-nek tulajdonítják – a 30µm-ről 50µm-re való áttérés a gyűrődést kevésbé hangsúlyossá teszi, úgy tűnik. A jelentések szerint a zsanér kialakítása is megegyezik a tavalyival, bár a Z Flip7-gyel újratervezés érkezik.

Egyébként a Samsung a Z Fold6 esetében is ugyanezt a megközelítést alkalmazhatta. Az új modell állítólag lényegesen vékonyabb és könnyebb lesz, ami nem biztos, hogy hagy helyet a zsanér újratervezésének.

A kamerával kapcsolatban Ice megosztott egy közeli képet az egyik lencséről, amely körül most egy barázdált textúrájú gyűrű található. A Z Fold5-nek csak egy kis fémgyűrűje van a lencsék körül.

Ez állítólag a Galaxy Z Fold5-öt mutatja, de az állítólag ugyanazokkal a kamerákkal rendelkezik, mint a Z Fold6. A Galaxy Z Fold6 Ultra az, amely állítólag olyan frissítéseket hoz, mint a 200MP-es ISOCELL HP2 érzékelő (ugyanazt használják az S23 Ultra és az S24 Ultra esetében).

A Samsung Galaxy Z Fold6 és a Z Flip6 más új kütyük várhatóan július elején kerülnek bemutatásra.

(via)

(x) hirdetés
2024.05.21.

Ezeket már olvastad?

+