MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor egy Magic V Flip összehajtható készüléken dolgozik, amely a legnagyobb akkumulátorral rendelkezik a kagylós telefonok között. A Digital Chat Station legfrissebb jelentéséből kiderült, hogy masszív fedeles kijelzővel rendelkezhet majd, amely szintén a legnagyobbak közé tartozhat a szegmensben.

A fedőképernyő burkolatának képét a kiszivárogtató tette közzé, ami összhangban van a korábbi kiszivárogtatásokkal, amelyek szerint a képernyő a kör alakú kamerasziget körül fog futni.

A DCS szerint a teljes külső panel egy képernyő, alul egy apró kerettel. A képen egy kerek kameraszigetet is láthatunk, valamint egyetlen LED-es vakut. Ez nem egészen ér fel a Motorola Razr 40 Ultra modelljéhez, ahol a 3,6 hüvelykes AMOLED panel körbejárja az egyes fényképezőgépeket, de elég közel van hozzá.

A Magic Flip várhatóan a Xiaomi Mix Flip konkurenciája lesz, amely körülbelül ugyanebben az időben kerülhet piacra. Ezen kívül a Galaxy Z Flip 6 is konkurenciát jelent majd, amely várhatóan júliusban debütál. A pletykák szerint ez lesz a legvékonyabb és legkönnyebb flip-stílusú összecsukható telefon.

(via)

 

 

(x) hirdetés
2024.05.21.

Ezeket már olvastad?

+