MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung összecsukható telefonjai sokat fejlődtek az első piaci bevezetésük óta, a kijelző gyűrődése azonban még mindig megoldásra váró probléma. Egy pletyka szerint a Galaxy Z Fold 6 esetében megszűntetnie továbbra sem sikerült, de sikeresen csökkentették azt.

Ice Universe szerint a Galaxy Z Fold 6 jelenleg tesztelés alatt áll. A készüléket tesztelő emberek állítólag azt állítják, hogy a kijelző gyűrődését nem sikerült kiküszöbölni, de a Samsung megtalálta a módját, hogy csökkentse azt az előző modellhez képest.

Tavaly a techóriás egy új zsanért fejlesztett ki a Galaxy Z Fold 5 számára, amely segített csökkenteni a gyűrődést azon a modellen az elődjéhez képest. Vajon a Samsung ismét átdolgozta a zsanérját, hogy minimalizálja a gyűrődést? Nem tudjuk.

Volt azonban egy korábbi jelentés, amely azt állította, hogy a Samsung vastagabb ultravékony üveget (UTG) használhat a Galaxy Z Flip 6 esetében, 30 mikronról 50 mikronra növelve azt. Ez a plusz vastagság nyilvánvalóan javítaná a felületi keménységet és kisebb kijelzőgyűrődést hozna létre. Lehetséges, hogy a Z Fold 6 is megkaphatja ugyanezt a kezelést, így kevésbé észrevehető gyűrődést eredményezve. Az említett jelentés azt is megemlítette, hogy a Z Flip 7 várhatóan új zsanérral rendelkezik majd.

Sajnos úgy tűnik, hogy erre vonatkozóan még várnunk kell a végleges válaszra.

(via)

(x) hirdetés
2024.05.21.

Ezeket már olvastad?

+