MojAndroid
(x) hirdetés

A Rockstar tavaly decemberben tette közzé az első GTA VI trailert, amely megerősítette, hogy a régóta várt játék 2025-ben érkezik. Most szűkebb időablakot kaptunk a játék megjelenésére: a Rockstar tulajdonosának, a Take-Two Interactive-nak a pénzügyi jelentése szerint 2025 őszén érkezik.

A játékkiadó pénzügyi éve márciusban ér véget, és a vállalat a következő 12 hónapban 10%-os nettó nyereségnövekedésre számít. Íme, amit Strauss Zelnick, a Take-Two Interactive elnök-vezérigazgatója mondott a GTA VI-tal kapcsolatban:

A kilátásaink azt tükrözik, hogy a Rockstar Games korábban megállapított 2025-ös naptári időintervallumát a Grand Theft Auto VI esetében 2025 őszére szűkítettük. Nagyon bízunk abban, hogy a Rockstar Games páratlan szórakoztató élményt fog nyújtani, és a cím kereskedelmi hatásával kapcsolatos várakozásaink tovább nőnek.

Az ügyvezető hozzátette, hogy a nettó foglalások a következő három évben szekvenciálisan növekedni fognak. A Take-Two tulajdonában van a 2K és a Private Division, és a 2025-ös pénzügyi évre (2025 márciusáig) megerősített termékmegjelenések az NBA 2K25, a WWE 2K25 és a Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game. Úton van még a csak mobilra készülő Star Wars Hunters és a Game of Thrones: Legends.

(x) hirdetés
2024.05.17.

Ezeket már olvastad?

+