MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor bejelentette, hogy az Android 15 Beta 1 már elérhető minden fejlesztő számára, aki hajlandó tesztelni az alkalmazásait a Honor telefonokon. A korai hozzáférés a Magic6 Pro-t és az összehajtható Magic V2-t is magában foglalja, amelyek játszóteret biztosítanak a fejlesztőknek, hogy tesztelhessék alkalmazásaik teljesítményét a közelgő Android 15-ön.

Az új Android 15 nagyobb ellenőrzést biztosít egy biztonságosabb eszközkörnyezetben. Az operációs rendszer rendelkezik SDK sandbox-szal, amely lehetővé teszi, hogy az olyan szolgáltatások, mint például a reklámok homokozóban fussanak, megakadályozva, hogy a harmadik féltől származó alkalmazások érzékeny információkat és privát felhasználói adatokat gyűjtsenek.  Van egy továbbfejlesztett adatvédelmi mutató is, amely új jogosultságkezelő portált hoz, lehetővé téve, hogy jobban tisztában lehess az adatvédelmi védelem állapotával.

A Honor bejelentette, hogy „proaktívan támogatja” a fejlesztőket, akik tesztelik, adaptálják és optimalizálják alkalmazásaikat a Magic6 Pro és Magic V2 készülékeken a következő Android 15 béta frissítésben, még a nyár folyamán.

(via)

(x) hirdetés
2024.05.16.

Ezeket már olvastad?

+