MojAndroid
(x) hirdetés

A vivo X100 Ultra bejelentésére május 13-án kerül sor, a vállalat a Weibo-n jelentette be. Az eseményen két új zászlóshajó, az X100s és az X100s Pro is bemutatkozik, előbbi lapos oldallal és előlappal rendelkezik majd.

A vállalat már listázta a telefonokat a kínai online áruházában, felfedve a teljes memóriakombinációkat és a színválasztékot is.

Az X100 Ultra kamera konfigurációja eltér a többi X100 okostelefonétól. Egy magas rangú vezető szerint a telefon a zászlóshajószintű kameratechnológiákkal öt kulcsfontosságú jelenetben lesz kiemelkedő:

  • A mikrogimbális, rázkódásmentes teleobjektív képes lesz a gyors autók megörökítésére.
  • A telefotó kamera makró funkciója az okostelefonok között a legnagyobb nagyítási aránnyal rendelkezik – 3,4:1 arányban.
  • A sötét fényű telefotó portré opció zökkenőmentes képeket biztosít tükröződés és tükröződések nélkül.
  • A teleobjektív az éjszakai égbolt csillagfényét is képes megörökíteni.
  • A Zeiss segítségével az X100 Ultra és a vivo ISP felhasználók naplementéket, napfelkeltéket és áramló felhőket örökíthetnek meg.

Az X100s és az X100s Pro nem annyira kiemelten reklámozott, mint az Ultra. Arra számítunk, hogy ezek a telefonok hasonló specifikációkkal rendelkeznek majd, mint az X100 és X100 Pro, de más chipkészlettel, ez pedig a Dimensity 9300+ lehet.  Eközben az Ultra valószínűleg Snapdragon 8 Gen 3-mal érkezik.

Az egyik pletyka szerint az X100 Ultra 16 GB RAM-mal és 1 TB tárhellyel CNY8,499-be kerülhet, ami 1100 dollártól kicsit több, de a bejelentést megelőző hét napban az árazás még változhat.

(via)

 

2024.05.06.

Ezeket már olvastad?

+