MojAndroid
(x) hirdetés

A Sony május 17-re tervezett Xperia eseményét a szivárogtatók az elmúlt napokban teljesen elrontották. A számos kiszivárgás nem csak a telefonokat fedte fel, amelyeket a Sony még ebben a hónapban tervez bemutatni, hanem azok legtöbb specifikációját is.

Ma egy újabb szivárgást kaptunk, amely lényegében semmit sem bíz a képzeletre. Az Xperia 1 VI és az Xperia 10 VI hivatalos renderei most kiszivárogtak két héttel a hivatalos bejelentésük előtt.

A Sony közelgő zászlóshajó okostelefonja, az Xperia 1 VI meglehetősen szabványos dizájnnal rendelkezik, nagyon vékony keretekkel és egy kis kameraszigettel a bal oldalon. Ami meglehetősen furcsának tűnik, az az, hogy az előlapi kamera a bal felső oldalon helyezkedik el.

Ennek a tervezési döntésnek köszönhetően a kijelző teljesen tiszta marad (nincsenek lyukak), mégis meglehetősen aszimmetrikus, és az elülső kamera elhelyezése érdekében kissé vastagabb kereteket kapott. Ezen kívül semmi szokatlan vagy innovatív nincs a Sony Xperia 1 VI készülékében.

Az Xperia 10 VI hasonló kialakítással rendelkezik, bár úgy tűnik, hogy kissé vastagabbak a keretei. Emellett a kamerasziget is jóval kisebb, mivel csak két érzékelőt és egy aprócska LED-villantót tartalmaz.

Az AndroidHeadlines által megszerzett képek mindkét telefont minden szögből mutatják, és megerősítik, hogy mindkettőnek saját hivatalos tokja lesz, hátulján kickstanddal. Ezeket a kiegészítőket általában külön árulják, de a Sony talán ingyenesen felajánlja azoknak, akik előrendelik az okostelefonokat.

A Sony a múlt hónapban megerősítette, hogy Xperia eseménye május 17-én lesz.

(via)

2024.05.04.

Ezeket már olvastad?

+