MojAndroid
(x) hirdetés

A tegnapi nap nagy nap volt a One UI 6.1 számára. A frissítés ezt megelőzően már közel 9 millió készülékre települt, de ez a szám a következő hetekben biztosan fel fog szökni, a Samsung ugyanis tegnap One UI 6.1-es frissítések egész sorát indította el. A skin új verziója most a Galaxy S22 családra, a Galaxy S21 sorozatra, a Galaxy Z Flip4-re, a Galaxy Z Flip3-ra, a Galaxy Z Fold4-re és a Galaxy Z Fold3-ra gördül ki.

Ez sok készülék, de van egy kikötés: egyelőre úgy tűnik, hogy a bevezetés csak Dél-Koreára korlátozódik, de ne aggódj, általában nem tart sokáig, amíg a Samsung frissítései elterjednek az egész világon, így ha a fent említett készülékek egyike a tiéd, akkor a One UI 6.1 frissítés hamarosan hozzád is megérkezhet.

A hab a tortán, hogy a Galaxy S22 sorozat, a Fold4 és a Flip4 is megkapja a Galaxy S24 családdal januárban debütált Galaxy AI funkciókat, és úgy tűnik, hogy még a Galaxy S21 modellek, a Flip3 és a Fold3 is megkapják azok legalább egy részét.

Ez persze nagyszerű hír, és azt jelenti, hogy a Samsung célja, hogy az év végére több mint 100 millió Galaxy AI-val ellátott készülék legyen, valóban elérhetőnek tűnik (ha figyelembe vesszük a Galaxy Z Fold6 és a Z Flip6 közelgő bevezetését, valamint a Galaxy S24 sorozatú készülékek ezzel való megjelenését).

A Galaxy S21 termékcsalád csak a Circle to Search támogatást kapja, de ez sem semmi, és valószínűleg ez a legjobban reklámozott funkció az egész Galaxy AI csomagban. A Flip3 ugyanebben a csónakban van, de a Fold3 meglepő módon szintén kap AI-generált háttérképeket, weblap-összefoglalást, jegyzetösszefoglalást, automatikus sablonokat a Samsung Notesban, élő nyelvi fordítást, képszerkesztési javaslatokat, generatív AI-alapú szerkesztést, tolmács módot és hangátírást a Voice Recorderben.

(via)

 

(x) hirdetés
2024.05.03.

Ezeket már olvastad?

+