MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung bejelentette, hogy a One UI 6.1-es frissítése már 8,8 millió készüléket ért el a márciusi bevezetés óta. Ez a szám egyébként nem tartalmazza a Galaxy S24 családot, amely már előre telepített One UI 6.1-gyel érkezett, így csak a Galaxy S23 sorozatról (beleértve az S23 FE-t is), a Z Fold5 és Flip5, valamint a Galaxy Tab S9 sorozatról beszélünk.

A bevezetés ezeknél a készülékeknél márciusban kezdődött, és ebben a hónapban bővül a Galaxy S22 családra, a Fold4 és Flip4 készülékekre, valamint a Galaxy Tab S8 sorozatra is. Így a szám folyamatosan nőni fog, és az új Galaxy AI funkciók még több emberhez jutnak el.

Ha már itt tartunk, a Samsung célja, hogy 2024 végére több mint 100 millió felhasználónak adjon hozzáférést a Galaxy AI-hoz. A vállalat szerint a One UI 6.1 frissítés megjelenése óta a leggyakrabban használt AI funkciók az Élő fordítás, az Élő átírás, a Chat Assist és a Circle to Search voltak.

A One UI 6.1 frissítést az európai Galaxy Z Fold5 felhasználók közel 75%-a, a Galaxy S23 Ultra tulajdonosok 80%-a és a Galaxy Tab S9 felhasználók közel 65%-a telepítette. Ezzel a Samsung szerint ez az egyik legnépszerűbb szoftverfrissítése.

(via)

2024.05.02.

Ezeket már olvastad?

+