MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor még márciusban mutatta be a Magic6 zászlóshajójának Porsche Design változatát, és most végre Kínán kívül is elérhetővé válik a telefon. A készülék 24 GB RAM-mal, 1 TB-os tárolóval, kiemelkedő 50 MP-es fő kamerával, akár 15EV dinamikatartománnyal és gyorsabb, pontosabb autofókusszal érkezik.

A telefon több, mint egy Magic6 Pro egy díszes panellel a hátlapon. A fő kamera egy frissített OmniVision H9800 1/1,3″-os érzékelővel és a Porsche Taycanra emlékeztető hátlappal rendelkezik.

A 6,8 hüvelykes LTPO OLED képernyő még nagyobb, 1800 nites fényerővel rendelkezik. Ez egy kétrétegű Tandem Display, amely a Honor belső tesztjei szerint akár 600%-kal is meghosszabbíthatja a képernyő élettartamát. A technológia célja, hogy három év használat után a kijelző fényerejének romlása 1% alá csökkenjen.

A Honor Magic6 RSR Porsche Design két színben kapható, mindkettőt a valódi Porsche sportkocsik ihlették: Frozen Berry, amely a 2020-as Taycan fő színe is, és Agate Gray, a Porsche 911 versenyautók klasszikus fényezése.

A Magic6 RSR Porsche Design ára £ 1,599 az Egyesült Királyságban. Mától kapható a Honor weboldalán, a Porsche-Design.com-on, és hamarosan az EU piacaira is eljut.

2024.05.02.

Ezeket már olvastad?

+