MojAndroid
(x) hirdetés

Tegnap a Samsung a Galaxy S24 sorozat erős eladásainak köszönhetően hatalmas profitnövekedésről számolt be a 2024-es első negyedévre vonatkozóan. A vállalat sajtóközleményéből az is kiderül, hogy a vállalat változtatásokat fog eszközölni a viselhető eszközökkel kapcsolatos stratégiájában.

Megemlíti az új formátumok bevezetését, ilyen például a Galaxy Ring. Hivatalosan nem említik, de hallottunk olyan pletykákat, hogy a Samsung évek óta az első téglalap alakú óráját is szeretné piacra dobni.

Az órákról szólva a vállalat azt írja, hogy „új prémium modellek bevezetésével igyekszik kielégíteni a frissítések iránti keresletet”. Prémiumabb, mint a közelgő Galaxy Watch7 Classic? A nem hivatalos jelentések szerint a Watch7 család három tagból áll majd, köztük egy Pro modellből, amely a Classic modellhez képest egy lépcsőfokot jelenthet.

A Samsungnak sok ága van, és míg egyesek a fogyasztói termékekre összpontosítanak, mások alkatrészeket építenek. A System LSI arra fog összpontosítani, hogy „felkészüljön az új viselhető eszközökhöz szükséges fejlett technológiákon alapuló termékek szállítására”.

A Galaxy Watch7 állítólag olyan SoC-vel rendelkezik majd, amely 50%-kal energiatakarékosabb, mint elődje, az Exynos W930. Lehetséges, hogy ez lesz az első 3 nm-es viselhető chip (és a nagyobb hatékonyság nagyobb teljesítménnyel párosul majd). Az új karóra-sorozat talán bevezet egy vércukorszint-monitorozó funkciót is, de ezt lehet, hogy csak a csúcs verzió kapja majd meg. Ezek persze csak pletykák és találgatások, de a vállalat arról számol be, hogy „a fejlett 3 nm-es és 2 nm-es technológiák fejlesztése zökkenőmentesen halad”.

A Galaxy Ring és a Watch7 sorozat bemutatása július elején várható, így még egy kicsit kell várnunk, mire kiderül, mit is főzött ki a Samsung.

(via)

 

2024.05.01.

Ezeket már olvastad?

+