MojAndroid
(x) hirdetés

Bár a Huawei a Pura 70 sorozat bemutatásakor nem hozta el a pletykált Huawei Watch Fit 3-t, de a vállalat május 7-re jelentett be egy eseményt, és nagyon valószínű, hogy az új órát, valamint a MateBook X Pro 2024 globális bemutatóját is láthatjuk majd. A Watch Fit 3 felbukkant néhány német kiskereskedőnél, amely a kiszivárgott képek mellé specifikációkat is felfedett.

Tavaly a Fit 2 eltávolodott a Huawei szalagok magas képarányától a szögletesebb kialakítás felé. Most a Fit 3 pedig egy lépéssel tovább megy, és az 1,82 hüvelykes OLED-kijelző tökéletes négyzet alakú, 480 x 480px felbontású. Alumíniumötvözetből készült keretbe van foglalva, amely fekete, fehér, arany és rózsaszín színben kapható. Az óra teste azonban nem téglalap alakú, mérete 36,3 x 43,2 x 9,9 mm, súlya pedig 26 g. Többféle szíjváltozat is elérhető lesz – fluoroelasztomer gumi és bőr – és ezek cserélhetők. Az óra 5 ATM-ig vízállónak van minősítve.

A Fit 3 egyszerűbb készülék lesz, mint a kerek Huawei órák, amelyek legújabb példányaiba 32 GB-os tárhelyet pakolnak, ez a modell csak 4GB-os lesz. Bluetooth 5.2-t használ az okostelefonhoz (Android 8+, iOS 13+) való csatlakozáshoz, de saját GPS-vevővel is rendelkezik. Emellett van hangszóró és mikrofon is, így az óra Bluetooth-hívásokat is képes kezelni.

Az óra a szokásos pulzusszám- és vér-oxigénérzékelőkkel lesz felszerelve. Figyelni fogja az alvást és nyomon követi az edzéseket is, edzéstervezéssel és profilokkal, pulzusszámzónákkal, elégetett kalóriákkal és így tovább.

A 400mAh-s akkumulátor akár 10 napos használatot ígér, és egy 2 tűs töltőadapter segítségével 1 óra 8 perc alatt tölthető vissza teljesen.

A Huawei Watch Fit 3 gumiszíjjal 160 euróba kerül, míg a bőr opcióval 180 euróra emelkedik az ára.

(via)

 

(x) hirdetés
2024.05.01.

Ezeket már olvastad?

+