MojAndroid
(x) hirdetés

Annak ellenére, hogy a Meizu bejelentette, hogy kiszáll az okostelefon-bizniszből, egy újabb készülő telefon bukkant fel az interneten, ez pedig a Meizu 21 Note három kamerával, amelyek közül az egyik 50 MP-es érzékelővel rendelkezik. A készülék az élő képek szerint legalább két különböző színben lesz elérhető, mindkettő hasonló hullámos hatással a hátlapon.

Ez az első alkalom, hogy a Meizu olyan kameraszigetet használ, ahol a lencsék hármasa háromszög alakzatban helyezkedik el. Ami még érdekesebb, hogy a 2019 márciusában bemutatott Meizu Note 9 óta először látjuk újra a Note-ot. A sorozat a nagy képernyőjével volt népszerű, de az okostelefon-piac fejlődésével a Meizu 21 Note más értékesítési pontot hozhat.

A vállalat vezérigazgatója, Shen Ziyu korábban megerősítette, hogy a FlymeOS csapat tervei szerint eltávolodnak a mobilkészülékektől, és átstrukturálódnak, hogy új AI funkciókat fejlesszenek ki a globálisan elérhető LLM (nagy nyelvi modellek), például az Open AI segítségével.

Idén a vállalat várhatóan egy új, a mesterséges intelligencia korszakára szabott mobil operációs rendszert dob piacra. Ez olyan autókkal lehet majd kompatibilis, mint a Polestar, a Volvo és a Lotus, mivel ezek mind a Geely portfóliójához tartoznak, a Meizu-t is birtokló vállalathoz.

(via)

 

2024.04.30.

Ezeket már olvastad?

+