MojAndroid
(x) hirdetés

Nemrégiben egy új androidos telefon modellszámát fedezték fel. Míg egyes jelentések szerint ez a modellszám a Nothing Phone 3-hoz tartozik, kiderült, hogy valójában egy másik, a CMF által gyártott, hamarosan megjelenő készüléké.

Az A015-ös modellszámot az Android Headlines fedezte fel, és ahogy az alábbi részletben látható, a modellszámhoz tulajdonított márka a Nothing volt. Ez olyan spekulációkhoz vezetett, hogy ez lehet a Nothing Phone 3, amelyről úgy vélik, hogy Tetris kódnevet kapta. A modellszámmal kapcsolatban azonban valami nem stimmelt.

Az eredeti Nothing Phone az A063-as, míg a Phone 2 az A065-ös modellszámot viselte. Ezt figyelembe véve az A015-ös modellszámnak nem sok értelme volt a Phone 3 esetében.

Röviddel a felfedezés után ez a zűrzavar tisztázódott, amikor az A015-ös modellszám megjelent a BIS tanúsító webhelyén. A 91mobiles szúrta ki először, a BIS az A015-öt a Nothing CMF almárkájához tartozik.

A CMF by Nothing eddig olyan költségvetés-barát termékeket adott ki, mint a TSW fülhallgatók és okosórák. Ez a készülék lenne a márka első kitörése az okostelefon piacra.

Mivel a Nothing Phone 2a már debütált, érdekes lenne látni, hogy a CMF végül alávághat-e a Nothing megfizethető árú mobiljának. Ezt azonban elkerülhetné, ha a kiadást bizonyos piacokra korlátozná.

(via)

 

2024.04.26.

Ezeket már olvastad?

+