MojAndroid
(x) hirdetés

Egy múlt héten felbukkant jelentés szerint az Apple azt tervezi, hogy a jelenlegi 12,9 hüvelykes iPad Pro tabletekből megmaradt Mini LED kijelzőket használja fel a készülő 12,9 hüvelykes iPad Air készülékhez. Ez nagy ugrás lett volna a kijelző minőségében a meglévő iPad Air modellhez képest, de sajnos úgy tűnik, hogy ez a feltételezés téves volt.

Ross Young, a Display Supply Chain Consultants munkatársa elmondta, hogy a 12,9 hüvelykes iPad Air valójában nem Mini LED panelt fog használni, hanem a jelenlegi iPad Airhez hasonlóan egyszerű IPS LCD kijelzőt kap.

Állítólag azért döntött így az Apple, mert a magasak a költségei a Mini LED képernyők előállításának, bár ha ezek valóban maradvány készletek voltak az iPad Pro sorozatból, akkor ez egy elég furcsa döntés az Apple részéről.

Young hozzátette, hogy egy új iPad modell jelenhet meg majd 12,9 hüvelykes Mini LED panellel valamikor október és december között: ez lehet egy magasabb kategóriás iPad Air, egy alacsonyabb kategóriás iPad Pro, vagy valami egészen más, egyelőre erről semmilyen pontos információ nem látott napvilágot.

Az új iPad Air és iPad Pro modellek várhatóan az Apple most bejelentett, május 7-én megrendezésre kerülő eseményén válnak hivatalossá.

(via)

2024.04.25.

Ezeket már olvastad?

+