MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung egy olyan vállalat, amely törődik a környezettel, és nem idegen számára a “fenntartható technológia” kifejezés. Széles termékpalettájához tartozik egy olyan TV-távirányító is, amely nem a hagyományos, cserélhető elemekkel működik, hanem egy fénypanelen keresztül töltődik.

Az újratölthető akkumulátor kétségtelenül környezetbarátabb módja az energiaellátásnak, mint a ceruzaelem, amelyet használat után az elektromos hulladék gyűjtésére szolgáló speciális gyűjtőedényekbe kell dobni. Ez utóbbiaknak saját ártalmatlanítási módjuk van.

A Samsung SolarCell vezérlője újrahasznosítható anyagokból készül, így még környezetbarátabb, és bármilyen fényforrással tölthető. Ez azt jelenti, hogy egy közönséges háztartási izzó, éjjeli lámpa stb. is használható a töltéshez. Csak helyezd a vezérlőt úgy, hogy a napelem a fényforrás felé nézzen.

A beépített mikrofonnak köszönhetően aktiválhatjuk a hangasszisztenst, és a vezérlő testén található egy külön gomb a kedvenc streaming-szolgáltatások eléréséhez. A Samsung SolarCell kompatibilis a Samsung TV-kkel, és hazánkban is megvásárolható.

2024.04.24.

Ezeket már olvastad?

+