MojAndroid
(x) hirdetés

A tegnapi meglepetésszerű bejelentés után a Moondrop visszatért a MIAD 01 okostelefonnal kapcsolatos további részletekkel és további termékképekkel.

A vállalat X bejegyzései szerint a MIAD 01 6,7 hüvelykes, 1080p felbontású, hajlított OLED kijelzővel rendelkezik, 120 Hz-es frissítési frekvenciával és 1920 MHz-es nagyfrekvenciás PWM dimmeléssel.

Ami a hangot illeti, a telefon rendelkezni fog az eredeti bejelentésben említett 4,4 mm-es teljesen szimmetrikus és 3,5 mm-es egyvégű hangkimenettel. A vállalat most azt állítja, hogy ezeket egy zászlóshajó dekódoló chip, arany süllyesztésű független audio áramkör és egy független LDO tápegység fogja ellátni.

A vállalat további képeket is közzétett a készülékről, amelyeken az elülső ívelt kijelző, a lapos felső és alsó rész, valamint az ívelt oldalak láthatóak. Nem világos, hogy milyen anyagból készült a hátlap, de úgy tűnik, hogy egy unibody polikarbonát héjról van szó, mivel sehol nincsenek antenna vonalak.

Nem derült ki, hogy milyen chipset hajtja ezt a készüléket, és az akkumulátor kapacitásáról sincsennek információk, pedig ezek fogják végső soron meghatározni, hogy mennyibe fog kerülni a telefon. Audio oldalról úgy tűnik, hogy a telefon a prémium kategóriás digitális audio lejátszók vonalán mozog, így nem valószínű, hogy a telefon olcsó lesz, de további információkra még várnunk kell.

A Moondrop egyébként egy kínai audio márka, amely jól ismert IEM-jeiről és egyéb audio termékeiről. A vállalat nemrégiben bővült a mechanikus billentyűzetek gyártásával, integrált audiofil minőségű hangkimenettel. A MIAD 01 úgy tűnik, hogy ugyanezek mentén egy audio-első megközelítésű termék.

(via)

2024.04.24.

Ezeket már olvastad?

+