MojAndroid
(x) hirdetés

Bár a Google továbbra is szűkszavúan nyilatkozik a Pixel 8a készülékről, a kiszivárgások továbbra is a közelgő okostelefon kulcsfontosságú aspektusait tárja fel. Egy sor kiváló minőségű renderelés után most látszólag valósnak tűnő fotó- és videofelvételeket kaptunk két Pixel 8a készülékről, amelyek a hivatalos megjelenés előtt megjelentek a marokkói piacon.

Az először a DroidReader által kiszúrt képen jól látható a két Pixel 8a készülék látszólag matt hátlapja és kiskereskedelmi doboza. Emellett az X/Twitter felhasználó @MysteryLupin megosztott egy külön videót, amely ugyanezen készülékek dobozának tartalmát mutatja be, és felsorolja az eladási árat marokkói dirhamban.

A doboz tartalma a videó alapján a várakozásoknak megfelelően néz ki, egy C-típusú C-típusú USB-kábellel és egy USB-A-ból USB-C-be átalakítóval. A Pixel 8a várhatóan töltő nélkül kerül a forgalomba. A videóban szereplő marokkói ár átszámítva körülbelül 470 dollár, ami jó jel lehet, mivel a Pixel 8a a korábbi pletykák szerint jelentős árnövekedéssel és 500 dollár feletti indulóárral érkezik.

A szemet gyönyörködtető színein túl a kiszivárgások arra utalnak, hogy a Pixel 8a ütős lesz. A pletykák a Google nagy teljesítményű Tensor G3 SoC-jét, 120 Hz-es kijelzőt és 4500 mAh-s akkumulátort emlegetnek 27 W-os vezetékes töltéssel. A kamera konfig várhatóan egy 64MP-es elsődleges kamerát és egy 13MP-es másodlagos kamerát tartalmaz majd, változatlanul a Pixel 7a-hoz képest.

A Google valószínűleg a május 14-én kezdődő 2024 I/O eseményen fogja bejelenteni a Pixel 8a-t.

(via)

2024.04.23.

Ezeket már olvastad?

+