MojAndroid
(x) hirdetés

A Polestar saját okostelefonjának debütálásával felrázza a technológiai színteret. Az EV-tulajdonosok számára tervezett Polestar Phone páratlan integrációt ígér az autóval.

Az unboxing videónak köszönhetően láthatjuk, hogy a Polestar Phone elegáns, minimalista esztétikával büszkélkedhet. Letisztult fehér hátlapján büszkén látható a Polestar logó. Ugyanakkor a fémből készült oldalak és a hármas kamerás elrendezés (a negyedik szenzor a TOF-nek tűnik, és a luxus jegyében aranyszínűre van díszítve) kifejezetten prémium érzetet adnak neki.

Bár a pontos specifikációkat még nem erősítették meg, a pletykák szerint a Polestar Phone 6,5 hüvelykes, szokatlan 21:9-es képarányú kijelzővel rendelkezik majd. A Polestar az abszolút csúcsvonalba pályázik ezzel a készülékkel: Snapdragon 8 Gen 3 processzorral, 16 GB RAM-mal és hatalmas, 1 TB-os tárolóval.

A hátlapon egy hármas kamerát láthatunk 50 MP-es, 13 MP-es és 10 MP-es szenzorokkal, míg az előlapon egy 32 MP-es szelfi fotós található.

A Polestar Phone az autógyártó és a Meizu együttműködésének eredménye – mindkét vállalat a Geely autóipari vállalat égisze alatt működik. A Polestar vezérigazgatója, Thomas Ingenlath hangsúlyozza, hogy ez nem valami általános telefon Polestar matricával – mind a telefon, mind a Polestar 4 infotainment rendszere a Meizu Flyme operációs rendszerét fogja futtatni (legalábbis Kínában).

Ingenlath úgy véli, hogy ez a közös szoftver a titkos szósz, amely feloldja a “zökkenőmentes” kapcsolatot a Polestar EV és az okostelefonja között – és ez pedig egy olyan problémamentes élmény, amely eddig nem létezett az iparágban.

A telefon hivatalos megjelenése holnap várható, tökéletes párosítást kínálva a Polestar EV tulajdonosoknak. A korai képek egy gyönyörűen megmunkált készülékről árulkodnak, amelynek letisztult, minimalista dizájnja illik a Polestar márkához. A hátlap egyszerű, kivéve az összetéveszthetetlen Polestar logót és egy finom “Polestar Phone” feliratot az alsó rész közelében.

A hivatalos árképzés szintén holnap kerül bemutatásra. A Polestar különleges ösztönzőket kínálhat az EV-vásárlóknak, de a pontos részleteket az eseményről tudhatunk majd meg. Hogy a Polestar Phone globálisan is megjelenik-e vagy sem, azt nem tudni, bár kár lenne, ha Kína-exkluzív maradna.

(via)

2024.04.22.

Ezeket már olvastad?

+