MojAndroid
(x) hirdetés

Egy iPhone 14 Pro Max mellett látható, ami jó viszonyítás lehet a méretre.

A Google várhatóan még idén piacra dobja a Pixel 9 sorozatot, és a várakozások szerint idén 3 telefon is érkezhet. A Google állítólag az iPhone-stratégiát követi, így érkezhet a vanília Pixel 9, egy erősebb Pixel 9 Pro, de kisebb formában, valamint egy Pixel 9 Pro XL, amely a nagy zászlóshajó szerepét veszi át. A három készülékről már láttunk kiszivárgott rendereket, most pedig a Pixel 9 Próról kiszivárogtak az első valós képek.

Az orosz Rozetked weboldal névtelenül kapott valós fotókat a Pixel 9 Pro-nak tűnő készülékről. A telefon nincs makulátlan állapotban, hiszen a telefon bal felső részén (hátulról nézve) egy nagy repedéshálónak tűnő valamit láthatunk, amit némi ragasztószalag tart össze.

A telefont az iPhone 14 Pro Max (6,7 hüvelykes kijelzővel) összehasonlítva láthatjuk. Ez a Pixel 9 sorozatú telefon a 6,1 hüvelykes kijelzőjével lényegesen kisebbnek tűnik, és a hármas hátsó kamera beállítása is jelzi, hogy ez a “Pro” készülék. Ezért ez valószínűleg a Pixel 9 Pro, nem pedig a Pixel 9 vagy a Pixel 9 XL. A megosztott képek között szerepel egy közeli felvétel a kamerákról és egy kijelzős felvétel, amely a készüléket fastboot módban mutatja, bemutatva néhány kulcsfontosságú adatot (és azt a tényt, hogy van egy indítási hiba).

A képen látható telefon kódneve “caiman”, ami a Pixel 9 Pro kódneve. Ez a konkrét változat 16 GB LPDDR5 RAM-ot kínál a Micron-tól, és 128 GB nem részletezett UFS-tárolóval rendelkezik a Samsungtól. Megjegyzendő, hogy a Pixel 8 Pro-ban maximum 12GB RAM volt.

A névtelen forrás fotókat is megosztott a készülékről minden oldalról. Láthatjuk a lapos oldalakat, bár szerencsére úgy tűnik, hogy a széleken, ahol az oldal találkozik a telefon előlapjával és hátuljával, szép ív van. Ha jobban megnézed a képeket, észrevehetsz egy kivágást a telefon tetején. Ez egy mmWave antenna kivágása lehet, hasonlóan a Pixel 8 Pro-n lévőhöz.

Ne feledjük, hogy ezek kiszivárgott képek. Bár nagyrészt megegyeznek azzal, amit a kiszivárgott rendereken láttunk, mégis azt tanácsoljuk, hogy szkepticizmussal kezeljük őket. Sok hónap választ el minket a Pixel 9 sorozat megjelenésétől, így néhány dolog még változhat, mire a telefon elkészül a tömeggyártásra.

(via)

2024.04.20.

Ezeket már olvastad?

+