MojAndroid
(x) hirdetés

A Galaxy S24 sorozatú okostelefonok elhozták a Galaxy AI-t, a GenAI funkciók, köztük a Circle to Search (CtS) csomagját, amely segít a különböző feladatok elvégzésében. Ezeket a funkciókat a Google Gemini Nano hajtja, a Gemini legkisebb/legkisebb változata, amelyet olyan eszközökön való futtatásra terveztek, mint a telefonok és táblagépek. Ez biztosítja számukra a GenAI képességeket anélkül, hogy internetre lenne szükségük.

Nos, úgy tűnik, hogy a Google és a Samsung most elkezdett dolgozni azon, hogy a Galaxy S25 sorozatban a Gemini Nano egy továbbfejlesztett változata kerülhessen, erről a Samsung Semiconductor System LSI vállalati alelnöke, Chulmin Jo nyilatkozott. Elmondta továbbá, hogy a dél-koreai techóriás a jövő héten találkozót tart a Google-lal, hogy megvitassák az ügyet.

A Google egyelőre nem nyilatkozott a Gemini Nano második generációjáról, valójában ez az első alkalom, hogy hallunk róla. A Samsung bejelentése két dolgot erősít meg. Először is, a Google vagy dolgozik, vagy már kifejlesztette a második generációs Gemini Nanót, amelynek jobb GenAI teljesítményt kell nyújtania. Másodszor pedig, hogy a Galaxy S25 sorozatú telefonok a Galaxy S24 sorozatú készülékekhez képest jobb GenAI képességeket fognak kínálni.

Remélhetőleg a Galaxy S25 megjelenésének közeledtével többet fogunk megtudni.

(via)

2024.04.20.

Ezeket már olvastad?

+