MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi minden ősszel bemutat néhány új “T” modellt – olyan csúcskategóriás eszközöket, amelyek nem egészen a csúcsot jelentik, de közel vannak hozzá. Tavaly ilyen volt a 13T és a 13T Pro, így idén a 14T és a 14T Pro következhet.

Tegnap egy új szivárgás látott napvilágot, amely néhány részletet árul el erről a két készülő készülékről. A Pro állítólag a kínai piacra készülő Redmi K70 Ultra-ra épül, de a 14T Pro néhány frissítéssel fog rendelkezni az alapul szolgáló modellhez képest.

Mindkettőt a MediaTek Dimensity 9300 SoC hajtja, de a 14T Pro a T sorozatban először kap vezeték nélküli töltést, és a hátlapon egy teleobjektíves kamera is lesz – mindkettő hiányzik a K70 Ultrából (amely a tele helyett makró kamerát választ). A 14T Pro az elődjéhez hasonlóan Leica brandinggel is rendelkezik majd, míg Redmi testvéréből ez hiányzik, hogy az árat alacsonyabban tartsa.

A Xiaomi 14T és a Xiaomi 14T Pro egyaránt Európában, Japánban és más piacokon lesz kapható, de Indiában nem.

A Xiaomi 14T valószínűleg Dimensity 8000-es sorozatú SoC-t fog használni, hiszen a 13T is ezt az utat járta. Ezt leszámítva az egyetlen különbség a 13T Pro és a 13T között a töltés – a Pro 120W-ot kapott, míg a “vanília” modell 67W-ot. Valami hasonló idén is előfordulhat, és nem lepődnénk meg, ha a 14T nem kapná meg a vezeték nélküli töltést, hogy egy icipicit könnyebben kitűnjön a Pro.

(via)

2024.04.16.

Ezeket már olvastad?

+