MojAndroid
(x) hirdetés

A P betűvel a nevében szereplő okostelefonok sorozata minden évben az egyik legjobban várt készülék a Huawei-nél. Elegáns dizájnba csomagolt csúcskategóriás kamerákat hoz. Idén a P70-es szériára készülünk, amelyről már jó ideje spekulálnak.

A Huawei a Weibo közösségi hálózaton jelentette be, hogy a P sorozat Pura névre változik. A “P” betű marad a névben. A Huawei Pura 70 sorozat mindent hoz, amit megszoktunk. Eleganciát, teljesítményt és kiváló minőségű kamerákat.

Az még nem biztos, hogy a gyártó a globális modellek esetében is ugyanezt az új címkézést fogja-e folytatni. De a Pura 70 sorozatú okostelefonokat a kínai piacon nem a P70-es, hanem a Pura 70 néven értékesíteni. A Weibo-n a Huawei több videót is posztolt a közelgő újdonságokról. A videókhoz egy háromszög alakú funkció is tartozik, amely hasonlít a kiszivárgott fotókon látható kameraszigetre.

Bár a hardverről semmi konkrétumot nem árultak el, de biztosan csúcskategóriás kameráknak nézhetünk elébe. Talán idővel néhány fontos specifikációt is megosztanak majd, és végre bejelentik a megjelenési dátumot is.

2024.04.15.

Ezeket már olvastad?

+