MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung idén, valószínűleg júliusban dobja piacra a Galaxy Ringet, ami fel fogja rázni az okosgyűrűk piacát, amelyet eddig az Oura uralt. Úgy tűnik tehát, hogy az Oura felkészül a koreai óriásvállalat által támasztott hatalmas versenyre.

Ma egy új Labs szekciót élesített az alkalmazásában, ahol új funkciókat tervez tesztelni és felhasználói visszajelzéseket kapni – talán ezek alapján akarja megkülönböztetni magát a Samsungtól.

A Labs rész jelenleg csak az iOS rendszerben érhető el, és az első új Labs funkció a “Symptom radar”, amely a testén található terhelésjelzőket követi, hogy észlelje a romló egészségi állapot kezdetét. A következtetések levonásához figyeli a testhőmérséklet-tartomány, a légzésszám, a nyugalmi pulzusszám és a pulzusszám-variabilitás jelentős változásait.

Ha valamit észlel, akkor a Készenléti pontszám alatt értesítést küld a tünetek változásairól. Ha a felhasználó engedélyezi ezt a funkciót, többé nem kap értesítést a pihenő üzemmódról, mivel azok általánosabbak, míg az új Tünetradar figyelmeztetések részletesebbek és célzottabbak.

Shyamal Patel, az Oura tudományos vezetője a következőket azt mondta a TechCrunchnak, hogy a felhasználók idővel sok korai fázisban lévő ötletet láthatnak majd az Oura Labs-ban, így az folyamatosan fog bővülni.

Az Oura Labs segítségével visszajelzést adhatnak a felhasználók bármely Oura Labs funkcióról, valamint az Oura termékekről is.

(via)

2024.04.04.

Ezeket már olvastad?

+