MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung okosgyűrűjének bevezetéséről már a zászlóshajó Galaxy S24 okostelefon-sorozat bemutatása óta pletykáltak, amikor a dél-koreai gyártó először bejelentette azt. Néhány héttel később pedig az MWC konferencián a dizájnját is felfedte. Most a GSMArena szerint a Galaxy Ring a Samsung alkalmazásában is megjelent, utalva a közelgő leleplezésre.

A widget megerősíti a gyűrű létezését

Az app, amelyben a gyűrű megjelent, az úgynevezett Battery Widget. Ez utóbbi a Samsung okostelefonok felhasználóinak nemcsak az okostelefon akkumulátor állapotának, hanem a Samsung hivatalos kiegészítőinek megjelenítésére is szolgál. Ezek leggyakrabban a Galaxy Watch sorozathoz tartozó okosórák vagy a Galaxy Buds sorozathoz tartozó fejhallgatók.

Most azonban, amikor ezt a widgetet hozzáadjuk a kezdőképernyőhöz, a fent említett Galaxy Ring okosgyűrű is megjelenik a Beállítások menüben. Ez a widget folyamatosan tájékoztat az akkumulátor állapotáról. Hogy mennyi ideig bírja a gyűrű egyetlen töltéssel, azt nem tudni, de a legtöbb konkurens átlagban 5 nap időt kínál egyetlen töltéssel.

A gyűrűnek a widget-kínálatba való felvétele azt is jelenti, hogy a Samsung finomhangolja a bevezetés előkészületeit. A Samsung egyelőre nem utalt arra, hogy a gyűrű mikor kerül piacra, de várhatóan legkésőbb a júliusi Samsung Unpacked eseményen mutatják be.

(via)

2024.04.02.

Ezeket már olvastad?

+