MojAndroid
(x) hirdetés

A Sony Xperia 1 VI eddig úgy hírlett, hogy más képarányú képernyővel rendelkezik majd, lemondva a régóta megszokott 21:9-es képarányról. Az új telefon egy kicsit kevésbé magas és egy kicsivel szélesebb lehet, és a jelek szerint a vállalat még a 4K felbontásról is lemondhat. Ezek tehát érdekes változások, de akik frissített kamerahardverben reménykedtek, egy új pletyka szerint nagyot fognak csalódni. A Weibo-n felbukkanó szivárgások szerint az Xperia 1 VI pontosan ugyanazokkal a hátsó kamerákkal fog érkezni, mint az elődje.

Tehát egy 24 mm-es 48 MP-es fő fényképezőgépről beszélünk f/1,9-es rekeszértékkel és 1/1,35″ típusú érzékelővel, egy 16 mm-es 12 MP-es f/2,2 ultraszéles látószögű, 1/2,5″ érzékelővel, valamint egy 12 MP-es teleobjektívről (85 mm f/2,3, 125 mm f/2,8) 1/3,5″ érzékelővel és folyamatos zoommal.

Ezek az Xperia 1 V kameráinak specifikációi. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesznek szoftveres fejlesztések – és ezek nagy hatással lehetnek a készített képekre és a rögzített videókra, de hardveresen az Xperia 1 VI úgy néz ki, ugyanazt fogja tudni mint elődje, feltéve, ha ez a véletlenszerű pletyka a Weibo-ról valóban beigazolódik – és ez egy elég jelentős “ha”. Szóval, mint mindig, most is óva intenénk attól, hogy ezt biztosra vegyük. Ahogy közeledünk az Xperia 1 VI megjelenéséhez, egyre több pletyka és kiszivárgás fog felbukkanni, amelyek vagy megerősítik, vagy cáfolják ezt.

És még egy hír a végére: természetesen a Sony új telefonjába is be fog költözni az AI, ez lehet jó, vagy rossz hír is, attól függ, ki mit gondol a témáról.

(via)

2024.04.02.

Ezeket már olvastad?

+