MojAndroid
(x) hirdetés

Közeleg a húsvét, a szórakozást pedig új szintre lehet emelni pár jópofa, játékos alkalmazásról, legyen szó a gyerkőcök foglalkoztatásáról vagy családi kikapcsolódásról. A HONOR pár olyan androidos alkalmazást szedett össze, amik remekül jönnek majd a hosszú hétvégén.

🥚Virtuális tojásfestés, valódi ihletek – Az Easter Eggs Color by Number egyfajta virtuális színezőként funkcionál, ahol a tojásokat a megjelölt színekkel kell kidíszíteni. Ez jópofa kikapcsolódás, de ezzel együtt remek ihlettel is szolgáltat, ha frappánsabb, összetettebb módon festenénk ki saját tojásainkat.

🐰A digitális húsvéti nyuszik érkezése – A tojásfestés után a húsvét elengedhetetlen kelléke a húsvéti nyuszi. A Catch Easter Bunny Magic egy könnyen használható alkalmazás, ahol új vagy meglévő fotóinkat díszíthetjük fel nyulakkal – valódiakkal vagy meseszerűekkel. Ez jópofa módja annak, hogy szórakoztassuk a kölyköket (meg persze magunkat), ráadásul a vadonatúj, csúcskategóriás HONOR Magic6 Pro fantasztikus kamerája remek ahhoz, hogy éles, tiszta képekkel tegyük még hitelesebbé az élményt.

🌎Nyúlként a világ körül – Szintén jópofa szórakozást nyújt gyerekeknek a The Easter Bunny Tracker, amivel meg lehet nézni, hogy épp hol tart a húsvéti nyuszi világkörüli turnéján. Megjeleníti, hogy hány kosarat készített elő, mennyi répát evett meg, és milyen stádiumban van éppen. Vannak egyszerű játékok is, amikkel el lehet ütni az időt a nagy készülődések alatt.

🍔Nincs húsvét lakoma nélkül – A húsvéti pihenés megkerülhetetlen része a nagy lakoma, de ennek előkészületei sok időt vehetnek igénybe. A Tasty szuper arra, ha könnyen elkészíthető, de ugyanúgy látványos, izgalmas és finom recepteket keresünk. Az app személyre szabja ételajánlatait általunk előre meghatározott paraméterek mentén, videós és szöveges útmutatást is nyújtva az elkészítésükhöz. A HONOR Magic6 Pro kimagaslóan jó akkumulátorának köszönhetően pedig nemcsak a főzőcskézés alatt lesz hű társunk telefonunk, hanem az utána következő, jól megérdemelt pihenéskor is!

2024.03.29.

+