MojAndroid
(x) hirdetés

Csupán 8800 dollár.

Minden évben láthatunk egy maroknyi moddolt okostelefont a Caviar luxusmárkától. A vállalat meglévő telefonokat vesz és “jobbá” teszi őket azzal, hogy egy csomó extra cuccot ragaszt a készülékházra, általában drága anyagokból, például aranyból. Így csak idő kérdése volt, hogy mikor látunk egy moddolt Galaxy S24 Ultra-t – de ilyesmire biztosan nem számított senki.

Megjelent ugyanis a Caviar Samsung Galaxy S24 Ultra Cybertruck modellje. Miközben egyértelműen azt nyújtja, amit elvárnánk tőle, annyira szörnyen néz ki, hogy az ember elgondolkodik, miért költené rá bárki még a listaárát is, nemhogy a közel 7-szeres felárat, amit a Caviar kér érte.

Egy normál Galaxy S24 Ultra titánium kerettel rendelkezik, de a Caviar mindent beleadott az anyagba, és az egész testet ez borítja. Valószínűleg ez a telefon árcédulájának egyik fő oka. Emellett “ékszerzománcot” használ a piros és fehér ékezetekhez.

A Caviar szerencsére mindössze 99 darabra korlátozta ezt a sorozatot. A 256 GB belső tárhelyet tartalmazó modellért 8800 dollárt kell fizetni. Az 512 GB-os modell 9.130 dollárig emelkedik, az 1 TB-os modell pedig 9.490 dollárban maximalizálódik. Ha szeretnél spórolni egy kis pénzt, akkor 15%-os kedvezményt kaphatsz, ha kriptovalutában fizetsz.

Természetesen, mint minden Caviar telefon esetében, itt sincsenek jelentős különbségek egy normál Galaxy S24 Ultra és egy normál Galaxy S24 Ultra között. A szoftver, a funkciók stb. mind ugyanazok.

Caviar-ra fel!

(via)

 

2024.03.26.

+