MojAndroid
(x) hirdetés

A Nothing rajongóknak érdemes nagyon figyelniük, holnap ugyanis megtudhatjuk, hogy Carl Pei vezérigazgató valójában miről is beszélt az alábbi rejtélyes videóban:

A Nothing hivatalos fiókján közzétett “an industry first” alcímet viselő tíz másodperces videó rejtélyesen hangzik, semmi konkrétumot nem tudtunk meg belőle, csak találgatni tudunk. Julie elgondolkodik azon, hogy ez egy iparági elsőség, és megkérdezi Carlt, hogy más cégek miért nem csinálták ezt korábban. Carl így kezdi a mondatot: “Nos, ez…”, a videó pedig a március 20-i dátummal ér véget.

Mi lehet az, ami olyan fontos, és amivel még senki más nem állt elő? Valószínűleg nem egy új telefon, hiszen nemrég mutatkozott be a Nothing Phone 2(a). Esetleg láthatunk majd egy új, érdekes funkciót a rendszerben? Vagy a TWS fejhallgatók következő generációja jön majd valamilyen új funkcióval? Még olyan találgatások is felröppentek, hogy a Nothing saját alsóneművel készül Glyph dizájnnal. De ez inkább Valentin-napra illene, mint a közelgő április bolondok napjára.

Holnap okosabbak leszünk, és beszámolunk mindenről.

2024.03.19.

Ezeket már olvastad?

+