MojAndroid
(x) hirdetés

Lassan véget ér a barcelonai Mobile World Congress, így a Global Mobile Awards (GLOMO) is bejelentette éves győzteseit. A zsűri 6 kategóriában 28 díjat ítélt oda, ebből négyet a Készülékek szekcióban:

    • A legjobb okostelefon: Google Pixel 8 sorozat
    • Áttörő készülékinnováció: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
    • Legjobb csatlakoztatott fogyasztói eszköz: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra
    • Best in Show: Honor Magic V2 RSR Porsche Design

A Pixel 8 és Pixel 8 Pro telefonok nyerték az áhított Legjobb okostelefon díjat, megelőzve az iPhone 15 Pro sorozatot, a Galaxy S23 termékcsaládot, a Z Flip5-öt és a OnePlus Open/Oppo Find N3-at. A díjat a 2023 januárja és decembere között piacra dobott okostelefonok “kiemelkedő teljesítményéért, innovációjáért és vezető szerepéért” kapják.

Az Áttörő innováció kategóriában a Magic V2 szilícium-szén akkumulátorát, a Google elkötelezettségét a 7 éves frissítések mellett és az AI képalkotó képességeket jelölték meg. A bírák úgy döntöttek, hogy a Qualcomm legújabb chipkészlete az, amely megérdemli a díjat “az alapvető hardver- és szoftverinnovációért az okostelefon-eszközökön belül”.

A Galaxy Tab S9 Ultra egy meglehetősen változatos társaságban diadalmaskodott, mivel a többi jelölt készülék a Bullitt műholdas kommunikációval ellátott Motorola Defy 2, a HTC Vive XR Elite, a Huawei Watch Ultimate és a RayNeo Air2 XR szemüveg volt.

Végül a Samsung táblagépét szavazták a csúcsra, mivel azt találták a legjobb “mindennapi szórakoztató elektronikai eszköznek vagy kütyünek, amely új és intelligens alkalmazásokat, hatékonyságot és funkcionalitást hoz a felhasználó számára, otthon vagy útközben”.

A kongresszuson bemutatott termékek közül választották ki a Best in Show győztest. A Magic V2 RSR Porsche Edition, bár technikailag először Kínában mutatkozott be, a nemzetközi közönségnek február 25-én Barcelonában, a Honor keynote-ján mutatták be.

A GLOMO többi kategóriája az alábbi linkre kattintva érhető el.

2024.02.29.

Ezeket már olvastad?

+