MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung a múlt hónapban dobta piacra a Galaxy S24 sorozatot és a vállalat már dolgozik a következő, hagyományosan nyáron megjelenő összecsukható készülékeken. A telefonok érkezéséig még fél év telhet el, de az OnLeaks által megszerzett infók alapján máris láthatjuk az első Samsung Galaxy Z Fold6 rendereket.

Az ábrázolt okostelefon szinte ugyanúgy néz ki, mint a Fold5 és a Fold4, de a keret sarkai kissé élesebbek, és az oldalak már teljesen laposak. Az összecsukható kétségtelenül a Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészletet és a Galaxy AI-t – a Samsung saját generatív AI-funkcióit – kapja majd meg.

A forrás szerint a Fold6 egy 7,6 hüvelykes, összehajtható panellel rendelkezik majd, és 153,5 x 132,5 x 6,1 mm-es méretben lesz kihajtva, ami 1,4 mm-rel rövidebb és 2,6 mm-rel szélesebb, mint az elődje. Az S Pen számára továbbra sincs foglalat, a változatlan vastagság pedig hasonló belső kialakításra utal, beleértve a zsanért is.

A borítóképernyő mérete állítólag 6,2 hüvelyk, 120 Hz-es frissítési frekvenciával és akár 2600 nits fényerővel. A forrás azt is hozzátette, hogy a Samsung a Z Fold6-ot One UI 6.1.1-gyel szállítja majd, és a telefon 7 nagyobb operációs rendszerfrissítést és 7 évnyi biztonsági frissítést kaphat.

(via)

(x) hirdetés
2024.02.28.

Ezeket már olvastad?

+