MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi 14 Ultra a gyártó legújabb csúcskategóriás okostelefonja, amely a legjobbat hozza a Xiaomi kínálatából a mobilfotózás terén. A 2022 óta a kamerafejlesztésben részt vevő, jól ismert Leicával való együttműködésnek köszönhetően a Xiaomi prémium okostelefonjainak felhasználói kiváló minőségű, kiváló színvisszaadású fotókra és videókra számíthatnak.

A Xiaomi 14 Ultra bevezetésekor a gyártó érdekes kiegészítőket is bemutatott, amelyeket a fotózás és videózás szerelmeseinek terveztek. A Photography Kit két részből áll, és fejlett funkciókat kínál egy speciális markolatban és tokban. Egyszerűen rápattintható a telefonra, és a beépített USB-C porton keresztül párosítható az okostelefonnal, így biztosítva a stabilitást és az alacsony késleltetést.

A markolat kapott egy kétfokozatú zárkioldót (az első megnyomással fókuszál, a második megnyomással készül a fénykép), egy zoomkart, egy testreszabható videofelvételi gombot és egy másik egyéni vezérlőt. Emellett egy külső, 1500 mAh kapacitású, újratölthető akkumulátorként is funkcionál. A gyártó szerint a markolat 23%-kal meghosszabbítja a 14 Ultra okostelefon akkumulátorának élettartamát. Ha az okostelefon akkumulátor kapacitása 80%-nál kisebb, a borítóról történő újratöltés automatikusan aktiválódik.

A tok ellenáll a szennyeződéseknek és a baktériumoknak. A standard gyűrű mellett egy feltűnő narancssárga gyűrűt is tartalmaz, amely stílusos megjelenést kölcsönöz a kiegészítőnek.

Hasonló, a fotók és videók kényelmesebb és professzionálisabb rögzítésére szolgáló kiegészítőket már több gyártó, például az LG vagy a Motorola is piacra dobott a múltban. A Xiaomi tavaly a kínai piacon is kínálta a Grip-et a 13 Ultra-val. Érdekes lesz látni, hogy a márka rajongói mennyire érdeklődnek az újdonság iránt.

A Xiaomi 14 Ultra Photography Kit külön megvásárolható 199 eurós ajánlott áron.

2024.02.28.

Ezeket már olvastad?

+