MojAndroid
(x) hirdetés

Az összecsukható készülékek népszerűsége és piaci részesedése lassan növekszik, és egyre több OEM-gyártó lép a piacra. A legújabb példa a nubia Flip 5G, amely az MWC-n kapta a bejelentést, és a gyártó legelső összehajtható telefonja. A készülék megegyezik a múlt héten Japánban bemutatott ZTE Libero Flip készülékkel – Snapdragon 7 Gen 1 chippel, 50MP-es fő kamerával és 6,9 hüvelykes OLED képernyővel.

A Flip 5G 6,9 hüvelykes, összehajtható OLED kijelzőt kap, 1188 x 2790 pixel felbontással és 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával. A fő panelhez egy kör alakú, 1,43 hüvelykes, 466 x 466px felbontású fedőképernyő csatlakozik. A másodlagos panel a kamera keresőjeként szolgálhat az 50 megapixeles fő kamerával készített szelfik készítéséhez, és használható hívások fogadására, médialejátszás vezérlésére, időjárási információk megjelenítésére és egyéb egyszerű feladatokra is.

A Nubia megosztotta, hogy a Flip 5G két sínes felfüggesztett zsanérral rendelkezik, amely több mint 200 000 nyitást bír ki – ez nagyjából az iparági szabvány az ilyen típusú készülékeknél. A Flip 5G hátlapján egy 50 megapixeles fő kamera és egy 2 megapixeles mélységi segédkamera található. A készülék emellett egy 16MP-es előlapi kamerával és egy 4310 mAh-s akkumulátorral büszkélkedhet, amely támogatja a 33W-os töltést.

Az árképzés a megerősítések szerint 599 dollártól indul – ezzel a Flip 5G lenne a legolcsóbb összecsukható telefon a piacon. A Nubia megerősítette, hogy fekete és arany színben fogják kínálni. Sajnos a nubia egyelőre nem közölt megjelenési dátumot vagy piaci elérhetőséget, de várhatóan előbb-utóbb ezek a részletek is megérkeznek.

2024.02.27.

Ezeket már olvastad?

+