MojAndroid
(x) hirdetés

Update: a Samsung fel is fedte a gyűrűt.

A Samsung meglepően nagy hype-ot keltett a Galaxy Ring körül. A koreai óriás a januári Unpacked során jelentett be a kütyüt, méghozzá a Galaxy S24, S24+ és S24 Ultra hivatalos megjelenésekor. Azóta nem érkezett további információ a cégtől, de a jelenlegi spekulációk a Galaxy Z Fold6 és Z Flip6 bejelentési eseményen a gyűrű esetleges júliusi megjelenésére utalnak.

Lehet, hogy még előtte lehetőségünk lesz megnézni a Galaxy Ringet, legalábbis valamilyen formában. A hírek szerint a Samsung az MWC 2024-es standján fogja bemutatni a gyűrűt. Ettől függetlenül talán még túl korai lenne reménykedni abban, hogy a Galaxy Ringgel valódi gyakorlati tapasztalatokat szerezhetünk, mivel állítólag még mindig a prototípusgyártás fázisában van, a tömeggyártás pedig április és június között kezdődik, ezért még nem ismerünk minden részletet a Galaxy Ringet és annak képességeit illetően.

A Galaxy Ring EKG-támogatással rendelkezik majd, és mérni fogja a vérnyomást, valamint támogatni fogja az NFC-fizetéseket is. A jelek szerint nyolc különböző méret lesz a kínálatban, nagyon könnyű lesz, és különböző anyagú kivitelben is elérhető lesz.

Figyelemmel kísérjük a Galaxy Ringet, és tájékoztatunk a fejleményekről, hiszen ez egy izgalmas új fejezet lehet a jelenleg még kicsi okosgyűrű-részlegben.

 

2024.02.26.

Ezeket már olvastad?

+