MojAndroid
(x) hirdetés

A japán okostelefon-piac egy lenyűgöző hely, ahol olyan készülékeket csodálhatunk meg, amelyek valószínűleg soha nem érkeznek meg hozzánk, ilyen lehet majd a ZTE Libero Flip is. Ez a Galaxy Z Flip5 versenytársa egy nagy trükkel a tarsolyában – az ár töredékébe kerül. A ZTE új kagylóhéjú összecsukható telefonjának listaára 63.000 JPY (átszámítva 420 dollár), de az előrendelők jelentős kedvezményt kapnak, így a végső ár 39.800 JPY-ra (265 dollár) csökken – ezzel ez lesz az eddigi legolcsóbb összecsukható telefon.

A ZTE új összecsukható flipje 6,9 hüvelykes összecsukható OLED kijelzővel rendelkezik FHD+ felbontással és egy másodlagos 1,43 hüvelykes kerek fedőképernyővel 466 x 466px felbontással. A Sub Display névre keresztelt másodlagos képernyő lehetővé teszi a hívások fogadását, a médialejátszás vezérlését, és keresőként is funkcionálhat a hátlapon található fő kamera használatához. Van egy 50MP-es elsődleges lencse és egy 2MP-es mélységmérő, míg a 6,9 hüvelykes kijelzőn egy beágyazott 16MP-es előlapi kamera is található, amely egy lyukasztott kivágásban van elhelyezve.

A ZTE egy Snapdragon 7 Gen 1 lapkakészletet is csomagolt a 6 GB RAM és a 128 GB tárhely mellé. A készülék Android 13-at futtat a ZTE UI-val a tetején, és a ZTE beépített néhány összehajtható specifikus funkciót, amely lehetővé teszi a menüelemek szétválasztását az összehajtható képernyő mindkét oldalán.

A telefonban egy 4310mAh-s akkumulátor van 33W-os gyorstöltéssel, amely kompatibilis a Quick Charge 4+ és PD3.0 szabványokkal, valamint IP42 víz- és porminősítéssel, ami elég alacsony behatolásvédelem, így még a víz is okozhat némi kárt. Legalább a készülék teljesen laposra hajtható.

A ZTE Libero Flip fehér, arany és kék színben kapható, és a ZTE a stílusodnak megfelelő hátlapok sokaságát is kínálja. A készülék már előrendelhető a japán szolgáltató Y! Mobile-nál, míg a nyílt értékesítés a tervek szerint február 29-én kezdődik.

(via)

(x) hirdetés
2024.02.21.

Ezeket már olvastad?

+