MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus nemrég kezdte el promózni következő okosóráját, a OnePlus Watch 2-t, amelynek célja, hogy felvegye a versenyt más csúcsok okosóráival. A vállalat most gyakorlatilag bejelentette az új okosórát, és több fontos részlet mellett hivatalos rendereken mutatta be annak dizájnját.

A OnePlus Watch 2 2024. február 26-án, a barcelonai Mobile World Congress-en mutatkozik be. A OnePlus azt állítja, hogy az óra “minden idők legjobb akkumulátor-üzemidejét” kínálja, akár 100 órát a teljes Smart Mode révén. A Watch 2 állítása szerint olyan dizájnnal érkezik, amely “egyszerre testesíti meg az eleganciát és a tartósságot”, rozsdamentes acél vázzal és zafírkristályos óralappal.  Érdekes módon a OnePlus Watch 2 dizájnnyelvezete hasonló a OnePlus 12-éhez, és valóban láthatjuk a hasonlóságot az óra kiálló váza és a telefon kameraszigete között.

A Watch 2 két színben fog érkezni: Black Steel és Radiant Steel. A Radiant Steel változat zöld szíjjal rendelkezik, amely kiegészíti a OnePlus 12 Flowy Emerald színét.

A OnePlus Watch 2-ön a Wear OS-en futhat. A OnePlus ezt nem említi kifejezetten, de a vállalat azt mondja, hogy “visszatér a nagy tétekkel teli zászlóshajó okosórák piacára”, ami számunkra nagyon egyértelműen a Galaxy Watch 6 és a Pixel Watch 2 elleni versenyre irányul. Az óra várhatóan a Snapdragon W5 Gen 1 chippel érkezik majd, így már most látszik, hogy tisztességes versenytársnak ígérkezik.

(via)

2024.02.20.

Ezeket már olvastad?

+