MojAndroid
(x) hirdetés

Egy kínai tippadó a hónap elején felfedett egy közelgő Snapdragon 8 Gen SoC-t, és megosztott néhány kulcsfontosságú adatot. A chip SM8635 modellszámot visel, de a marketing név még ismeretlen, valószínűleg Snapdragon 8 Gen 3 Lite vagy Snapdragon 8s Gen 2. A teljesítménye állítólag a Snapdragon 8 Gen 3 és a Snapdragon 8 Gen 2 közé illeszkedik.

Most egy ismeretlen Realme okostelefon jelent meg a Geekbench adatbázisában RMX3851 modellszámmal, amelyet ugyanaz az SM8635 chipset hajt. Sajnos a modellszám új, így a forgalmazási neve sem nyilvános.

A SoC specifikációi azonban szinte tökéletesen megfelelnek a leírásnak. Octa-core CPU-t alkalmaz 1x Cortex-X4 @3,01 GHz, és a listázás most egy másik négy magból álló, 2,61 GHz-en futó fürtöt és három energiatakarékos magot mutat, amelyek 1,84 GHz-en ketyegnek. A GPU Adreno 735, a chipset pedig valószínűleg 4 nm-es node-on alapul.

A listázás azt is mutatja, hogy a Realme telefon Android 14-et futtat, és 16 GB RAM-mal rendelkezik.

Ne feledjük, hogy a pontszám valószínűleg megbízhatatlan, mivel az előszériás példányok gyakran sokkal alacsonyabb teljesítményűek a megjelenés előtt. Kíváncsian várjuk a Realme telefon és a Qualcomm közelgő chipjének további részleteit.

(x) hirdetés
2024.02.20.

Ezeket már olvastad?

+