MojAndroid
(x) hirdetés

A hazai piac egyik legnépszerűbb középkategóriás okostelefonja, a Samsung Galaxy A34 hamarosan utódot kaphat. A GizmoChina szerint erre utalnak legalábbis a Samsung Galaxy A35 5G eredményei a GeekBench benchmarkban.

A Samsung Galaxy A35 5G a Geekbench benchmark adatbázisában A356E modellszámmal szerepel. Az okostelefon nem először szerepel a benchmarkban, de ezúttal a tesztelt modell 8 GB RAM-mal rendelkezett. A benchmark egy- és többmagos teszteredményeiben is magasabb pontszámokat ért el. Egészen pontosan 1020 és 2973 pontot.

A Galaxy A35 5G lapkakészlet állítólag olyan processzorral rendelkezik, amelynek négy magja 2 GHz-es, a másik négy magja pedig 2,40 GHz-es órajelű. Ez megfelel az Exynos 1380 lapkakészlet konfigurációjának. Az okostelefon Android 14 operációs rendszerrel érkezik majd. A Samsung Galaxy A35 5G a korábbi tesztek szerint 6 GB és 8 GB RAM-os változatban érkezhet.

A készülék FCC-tanúsítványa korábban felfedte a 25 W-os gyorstöltés támogatását. Múlt héten hivatalosnak tűnő képek is felbukkantak az interneten, amelyek az okostelefon három színválasztékát – Awesome Iceblue, Awesome Lilac és Awesome Navy – mutatták be. Az újdonságok leleplezése várhatóan az év második felében fog megtörténni a Samsung Galaxy A55 5G-vel együtt.

 

2024.02.17.

Ezeket már olvastad?

+