MojAndroid
(x) hirdetés

A One UI 6.1 frissítésre jogosult Galaxy okostelefonok közül csak a 2023-ban bemutatott zászlóshajók kapják meg a Galaxy S24 termékcsaládban megtalálható Galaxy AI-élményt.

A Samsung azt mondta, hogy a Galaxy S23 sorozat (beleértve az S23 FE-t is), a Z Fold 5, a Z Flip 5 és a Galaxy Tab S9 megkapja a Galaxy S24 AI funkcióit, és úgy tűnik, hogy a vállalat a héten egy fontos lépést tett e cél felé.

A Samsung On-Device Resource alkalmazás frissítése megjelent a Galaxy Store-ban. A Galaxy S24 sorozat megjelenése előtt ez az alkalmazás biztosította az olyan funkciók készüléken belüli feldolgozását, mint a Bixby beszédből szövegbe történő feldolgozás és a Samsung Keyboard hangalapú gépeléshez szükséges beszédfelismerés.

A Galaxy S24 sorozaton ez az alkalmazás biztosítja az eszközön történő feldolgozást néhány új AI funkcióhoz, mint például a Tolmács, az Élő fordítás hívásokban és a hangfelvételek szöveges átiratokká alakítása, és mivel az újabb verzió már elérhető a régebbi készülékeken, például a Galaxy Z Fold 5 és a Galaxy S23 készülékeken, úgy tűnik, hogy a One UI 6.1 frissítés ezen zászlóshajók számára egyre közelebb kerülhet a kiadáshoz.

Egyelőre nem világos, hogy a Samsung a Galaxy S24 AI funkcióit a One UI 6.1 frissítéssel együtt, vagy a kompatibilis készülékek számára külön frissítés részeként adja-e ki, de amint többet megtudunk, tájékoztatni fogunk.

(via)

2024.02.17.

Ezeket már olvastad?

+