MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy S24 sorozatban debütált a vállalat One UI 6.1 szoftvere, amely számos AI-képes funkciót és életminőség-javítást kínál. Tudjuk, hogy a frissítés a régebbi telefonokra is érkezik, és úgy tűnik, most már pontosabb képet kaptunk arról, hogy mikorra várható a kiadás.

Benit Bruhner Pro szivárogtató az X-en azt állította, hogy a One UI 6.1 és a Galaxy AI funkciók a jövő hónapban érkeznek a Galaxy S23 sorozathoz.

Tarun Vats tippmester is beszállt, és két lehetséges indítási ablakot jósolt a One UI 6.1 régebbi Galaxy telefonokon történő megjelenésére. Pontosabban Vats azt tippelte, hogy a frissítés a Galaxy S23 sorozatra, a Galaxy S22 sorozatra, a Galaxy Z Flip 5-re és a Galaxy Z Fold 5-re március 11-13. vagy március 18-20. között kerül ki. Vats megismételte, hogy ezek csak előrejelzések és nem megerősített indítási ablakok.

Akárhogy is, úgy hangzik, hogy a régebbi Galaxy-telefonok tulajdonosainak legalább néhány hetet várniuk kell, mielőtt a One UI 6.1 megjelenik a készülékeiken.

A Samsung nem sok információt árult el azzal kapcsolatban, hogy mely konkrét Galaxy AI funkciók lesznek elérhetőek a régebbi telefonokon. A vállalat azonban a múlt hónapban nyilvánosságra hozta, hogy olyan kamerafunkciók, mint a jobb Egyszeri felvétel mód, a könnyebb hosszú expozíciós lehetőség és a fekete-fehér képek színezése mind-mind érkeznek a régebbi Galaxy telefonokra.

(via)

(x) hirdetés
2024.02.12.

Ezeket már olvastad?

+